Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek baskı ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en oranlı bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen münhalşeşlmasına olanak tanır, bina güvenliğini sağlar. Evgin çıkış bapları binaların bünyesına ve genişliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Hiç kuruntu yok ki yangın felaketi, sene ortamında sevimli yitirilmesine münasebet olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile emtia kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de koca konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle yangın kapısı odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın taçı nöbet yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama şeşna tuzakınması kolaylaşır ve daha zait zarar vermesi önlenir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın bapsı son had nazik bir öneme sahiptir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page